top of page

Stop huidveroudering - Meta Therapy

Wat is Meta Therapy?

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendien worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling met zogenaamde Subjectables. 

100% natuurlijk

Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Toonaagevende dermatologen uit de gehele wereld beschouwen Meta Therapy als effectief en veilig. 

Hoe werkt Meta Therapy?

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. 

Het resultaat?
Je huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een 100% natuurlijke manier terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. 

Uw Voordelen

  • 100% natuurlijke behandeling 

  • Direct zichtbare resultaten 

  • Korte behandeltijd

  • Pijnloos dus geen verdoving nodig 

  • Hersteltijd binnen enkele uren 

  • Na 24 uur mag u weer make-up dragen

Geef je huid een kans!

bottom of page