top of page
BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy

Make up

Make-up analyse

Heb je een feestje of een bruiloft? Laat jezelf dan voorzien van een prachtige make-up. Of dit nu een naturel dag make-up is of een feestelijke avond make-up, alles kan!

 

Wil je leren hoe je thuis een make-up aanbrengt? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een workshop.

Make up analyse

Wat is voor jou de juiste

make-up kleur en hoe breng je het aan? De juiste kleuren worden geanalyseerd door onze speciale computermeting. Met aansluitend een persoonlijke make-up workshop. 

Bruidsmake-up

Tijdens de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend uit zien. Om te kijken wat het best bij je past wordt er vooraf altijd een proef make-up gedaan. Op de trouwdag zelf is het opmaken op locatie mogelijk.

Make up workshop

Wil je leren hoe je thuis een make-up aanbrengt? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een workshop. Dit in combinatie met de make-up analyse zorgt ervoor dat je nooit meer een miskoop begaat. 

Welke kleuren laten jou stralen?

Make-up analyse

d.m.v. computermeting

Art of image make-up:

Door middel van kleurstrookjes worden je haar, oog en huidskleur bepaald. Aan de hand daarvan wordt een uniek make-up schema samengesteld voor jouw ogen, huid en lippen!

 

Wil je ook graag leren hoe je dit zelf thuis moet doen dan is de analyse + workshop iets voor jou!

Anker 1

Bruidsmake-up

Tijdens de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend uit zien. Om te kijken wat het best bij je past wordt er vooraf altijd een proef make-up gedaan. Op de trouwdag zelf is het opmaken op locatie mogelijk.

Bruidskapsel + Bruidsmakeup

Omdat AmYzing is gevestigd in het pand van Barbershopwamel, ontstaat de unieke combinatie die u de mogelijkheid biedt om een bruidsmake-up te combineren met een bruidskapsel volledig afgestemd op jou wensen!

Anker 2
BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy

Make up workshop

Tijdens een make-up workshop leer je alle ins en outs voor het aanbrengen van een dag/avond make-up. Ik leer je stap voor stap hoe je het zelf moet aanbrengen.  Ook kijk ik naar welke kleuren je het beste staan. Daarnaast kun je kiezen voor de kleurentest. Dan zijn de make-up kleuren specifiek op jou afgestemd. Je kunt de workshop alleen of met maximaal 8 personen volgen.

Anker 3

Kleuranalyse

Welke kleuren laten jou stralen?

Kersenrood of tomatenrood? Goudgeel of citroengeel? 

Stel je eens voor dat je nooit meer een miskoop zult doen, omdat je nu weet welke tint van een bepaalde kleur voor jou het meest geschikt is. 

Ervaar en ontdek wat de juiste kleuren (kleding, make-up en haarkleur) voor jou uitstraling kunnen betekenen en het positieve effect op jouw zelfvertrouwen. Bij de kleuranalyse gaan we aan de slag met kleurdoeken in verschillende seizoenskleuren. Vervolgens wordt bij de make-up analyse de kleuren geanalyseerd door middel van onze speciale computermeting. 


Cadeautip 
Leuk om te vragen of te geven! Een cadeaubon voor een professionele kleuranalyse en/of make-up workshop.

kleuranalyses + persoonlijke kleurenwaaier

kleuranalyses 

make-up kleurentest + mini workshop

Tarieven

€ 170

€ 130

€ 75

bottom of page