top of page

De behandelingen worden volgens een totaal concept aangeboden. Want ieder mens is uniek en wij willen het beste uit jouw huid kunnen halen. Of je nu komt voor acne, pigment, rimpels, littekens of bijvoorbeeld eczeem, Ons doel is om samen met jouw de optimale conditie van jouw huid te behalen en te behouden. Je reserveert niet voor een vaste behandeling, maar tijd.

BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy
Acne

Wil je een rustige en egalere huid?

Wij zijn gespecialiseerd in acné behandelingen. Iedere acné is anders en heeft daardoor een andere aanpak nodig.

BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy
Bindweefsel

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy
Rimpel en litteken reductie therapie

In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies.

BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy

Huidverbetering

behandeling op maat 

BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy

Eerste behandeling

Tijdens de eerste behandeling nemen we ruim de tijd. We beginnen altijd met een intake om zo duidelijk te krijgen wat jouw wensen en behoeftes zijn. We meten je huid met de skin analyser en maken foto's met de Observ. Zo zien we hoe het met je huid is en wat de behandel mogelijkheden zijn.

We werken met de producten van hannah en Juliëtte Armand. Naar aanleiding van de intake kiezen we samen de juiste aanpak, om zo het beste resultaat te behalen.

Nieuwsgierig geworden?

Plan dan 'behandeling 1e keer' in.

BySilkeThijssenPhotography - 11-01 - amy

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

 

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.


Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • verbetering van de huidconditie

  • stimulatie van de huiddoorbloeding

  • stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

  • verbetering van de opname van werkstoffen

  • versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

  • bevordering van de celdeling

  • verbetering van de huidstructuur en huidteint

  • vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

  • verbetering van de huidweerstand

Acné behandeling

Wij zijn gespecialiseerd in acné behandelingen. Iedere acné is anders en heeft daardoor een andere aanpak nodig. De meest voorkomende plekken zijn het gezicht, borst en rug. Aan de hand van een intake gesprek kijken we welk behandelplan bij jou past en daarna gaan we pas behandelen. Daarnaast is het heel belangrijk om het advies voor thuis ook goed op te volgen voor een optimaal resultaat.

Vanwege de acnespecialisatie is vergoeding via je zorgverzekering mogelijk!

 

Kijk in je zorgpolis voor de voorwaarden.

Anker 1
Anker 4

Rimpel en litteken

reductie therapie

In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! Dit effect is wetenschappelijk bewezen, geoctrooieerd en toont aan dat er, een verbetering plaatsvindt van maar liefst 35 tot 80%!

Anker 2

Persoonlijk advies

Weten wat wij als huidcoach voor jou kunnen betekenen? Laat je dan in een consult informeren over de behandelmogelijkheden of een persoonlijk advies.

bottom of page